Restorano „Food jazz“ meniu sudarė šefas iš Vilniaus. Profesionalaus šefo sudarytame meniu puikuojasi elnienos kepsnys, šernienos guliašinė, tartaras iš žalios stirnienos, jūros gėrybės – nuo kepto šamo iki midijų padaže, tačiau bus ir kiaulienos šonkauliukų. Lankytojų lauks ir įvairiausios salotos, desertai, kitaip patiekiami ledai, degintas sūrio pyragas ir daugybė kitų skanėstų. Restorano meniu orientuotas į sezoniškumą.

Restorane daug dėmesio bus skiriama kavai ir jos kokybei. Rasite sertifikuotos kavos be kofeino, vaikiškos latte, kurios galima drąsiai ragauti nuo trejų metų. Vaikams labai svarbu dalyvauti suaugusiųjų kavos gėrimo rituale ir kartu mėgautis kava.

 

Nuotraukos “Gimtasis Rokiškis”

Darbo valandos

P

11.00-23.00

A

11.00-23.00

T

11.00-23.00

K

11.00-23.00

Pe

11.00-23.00

Š

11.00-23.00

S

11.00-23.00